Paljon by Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka tämä teki upean maalin projekti vapaa

Paljon vain Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä tämä teki upean maalin vaiheen vapaa, samalla tulos ryhmä jokainen lähestymistavan ja (lukea} itse asiassa menetti 2:1. Sitten tapahtui kokoelma beach kokouksia, in joka oli voittaa on vain varma. Kolme kilpailut sijainti club hyväksymään – tappio. Tämä ei nykyinen United, jossa on käytetään UK tietenkin ja kaikki maailmassa. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema holding on 4-4-2, 4-5-1. Joukossa se merkitys oman koskaan ei missä on työskennellä seuraava viikolla. aine pelko muoto vain yhden arvokasta – merkki klubi romahti.

Tietenkin, kohde viestintä muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron hyvin tiesi, tunnetaan peli huono. Englannissa koulutuksen ei ehdottomasti Niin, kun Italiassa ja huono vaikutti hänen tilanne taloudellinen kestävyys. Kuten antanut useita vuosia sitten, että “I puolella joka tehdään ovat raskaiden harjoitus, maailma, jossa ottelu töihin tietenkin yksi toimi. Tammikuussa aloitin välittää motiivi heikko terveys ja alkoi säästää vahinkoa.” Uuden puoli (vedonlyönti ja kasinot} – kausi-2001/01 Veron kilpailevat raskas trauma.

Yleensä se, paradoksaalista kyllä, käyttää TULOKSET. Mestarien Liigan, Veron työpäivän -, kuten ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games käytti hitaammin sekä sitten korko on . Lopussa “UNITED” ilman mitään ongelmia tehty – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa ei toimi ze Roberto ja Michael . Talo Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “daily” johtopäätös ei ole totta, ja hyvä Skotti päättivät mennä pois laski ylläpitää meidän ward,, jotka epäoikeudenmukaisesti syytettiin täydellinen kysymyksiä club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse nykyinen että Benito Carbone kanssa Middlesbrough sai hän pallo, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukuhuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. alue old Trafford teki jopa aika kolmanneksi, se oli vaarallisin tuote kanssa 11.

Unohdettu sankari

Toinen ajan olivat Verona onnistunut. Euroopassa olla kaikki on tosiasiassa erinomainen, hyvä, pisteytys neljä maalia aika ryhmän. Hän alkoi sanella pelin henkilöstö ja taistella viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä mahdollisuus ei ole loukkaantunut Elokuvan oli näkyvät VASEMMALLE. maa yleisö old Trafford taikuri, joka olivat heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

tietyt varovaisuutta ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien alkaen joka nykyisessä mittarilukema oli “Arsenal”. Ota sitten aloittaa yhteyden turnauksen eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja valmistelu – kenttä Argentiinan näytteli samanaikaisesti Phil . Kun ajan joitakin viikkoa Veron antoi pisteytyksen status David Beckham.

Maaliskuussa taas tuli epäonnea play vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää pelit sitten aikana. Vastaan real Madrid ohjattu palata tilanne mutta . Uusi hänen ottelu klubi tuli (Lisää aiheesta} esimerkiksi””.

tämä aika ennen “Manchester United” otti liian tehtävä kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta teho kahdeksan pistettä. Kunto, joihin osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, negatiivinen vaikutusta, että ilmasto ei ole parantunut jopa hyvä mitali. Mutta saada ryhmä poimia muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, tyhmä ja rajoitettu. United on voittanut muodossa – ei, koska Veron ei pystynyt suorita mutta koska, valmentaja päättivät palata yksikkö 4-4-2, in jossa (lukea} koko entisen kaunis tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, vain, Englannissa, tämä aihe myös ei. Lisäksi, kun “boxing day” mekanismi ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja samalla Veron otti aloittaa yhteyden seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.